Sigue el blog por EMAIL. Seguir por EMAIL

sábado, 8 de octubre de 2016

Høgmo etter skandaletapet: - En kamp som ble slik vi forventet

TAP: - Først og fremst er det en veldig skuffelse over at vi taper 1-0 her nede. Ikke noe mer å si om det. Det er for dårlig kvalitet i de avgjørende situasjonene, sier Høgmo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TAP: - Først og fremst er det en veldig skuffelse over at vi taper 1-0 her nede. Ikke noe mer å si om det. Det er for dårlig kvalitet i de avgjørende situasjonene, sier Høgmo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Norge - Aserbajdsjan:


BAKU / OSLO (Dagbladet): Kampen mot Aserbajdsjan i Baku var på alle måter en kamp Norge skulle vinne, men slik ble det ikke.
Det tidlige målet til Maksim Medveedev ble beholdningen, og det var en skuffet landslagstrener som snakket med MAX etter kampen.
- Først og fremst er det en veldig skuffelse over at vi taper 1-0 her nede. Ikke noe mer å si om det. Det er for dårlig kvalitet i de avgjørende situasjonene, sier han.
I alle fall i den første omgangen skapte Norge en del muligheter, men det ble med sjansene. Akkurat det er også noe landslagssjefen trekker fram.
- Vi skaper en del, og vi burde skapt enda mer. Vi kommer i de situasjonene vi skal i forhold til innlegg, men kvaliteten på både innlegg og avslutninger er for svak.
- Når vi ikke setter de sjansene, blir det en sånn dag på jobben.
På pressekonferansen etterpå, mener Høgmo at dette er en kamp som ble som forventet.
- Vi vil alltid vinne kamper. Vi vet også at Aserbajdsjan blir bedre. Det var en jevn kamp her i fjor. Det var en kamp som ble slik vi forventet, sier han.
Høgmo fikk også spørsmål om han var rett mann til å lede Norge videre i kvalifiseringen inn mot den viktige kampen mot Tsjekkia i november.
Han understreker at det ikke er riktig tidspunkt for å svare på slike spørsmål, men svarer likevel.
- Det gjør jeg. Nå er vi veldig skuffa over resultatet. Jeg akter ikke å gå inn i denne type diskusjoner nå.
Publicar un comentario